Zoeken
Sluit dit zoekvak.

De Mate X – Bedrading voor Lichtset en claxon

De Mate X – Bedrading voor Lichtset en claxon

Oorspronkelijke prijs was: €29,99.Huidige prijs is: €28,99.

Voorraad

Binnen één werkdag geleverd, of direct af te halen bij onze winkel!

Op voorraad

Specificaties

Bedrading voor Lichtset en claxon

Dit product heeft 0 reviews

De Mate X – Bedrading voor Lichtset en claxon

Prijs Oorspronkelijke prijs was: €29,99.Huidige prijs is: €28,99.

De Mate X – Bedrading voor Lichtset en claxon

De MATE X – Bedrading voor Lichtset en Claxon is een essentieel accessoire voor je MATE X elektrische fiets, waarmee je veiligheid en gemak combineert. Deze bedrading voorziet zowel de lichtset als de claxon van stroom, waardoor je optimaal zichtbaar en hoorbaar bent op de weg. Met eenvoudige montage en een gestroomlijnd ontwerp past deze bedrading perfect bij je MATE X. Maak je rijervaring veiliger.

Plan je afspraak

Ontdek meer opties

Wat kun je van ons verwachten?

  • Gratis bezorging vanaf €50,-* zodat je kunt genieten van je aankoop zonder extra kosten.
  • Twee jaar fabrieksgarantie: Bij Volt staan we achter de kwaliteit van onze producten. Daarom bieden we standaard twee jaar fabrieksgarantie, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je aankoop.
  • Service en onderhoud in onze werkplaatsen in Hoofddorp: Onze monteurs staan klaar om jouw E-bike te onderhouden en, mocht je toch een ongeluk hebben, deze ook te repareren.
  • Showroom in Hoofddorp: Bezoek onze showroom voor persoonlijk advies en, als je iets leuks vindt, kun je direct een gratis proefrit doen.
  • Vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis*: We willen niet dat je te lang in spanning op je bestellingen blijft wachten.
  • 14 dagen bedenktijd: Mocht je toch bedenken, geen probleem! Bij Volt kun je eenvoudig en snel je aankoop retourneren, zodat je zonder gedoe kunt winkelen.

*Voorwaarden van toepassing.

 

 

Wij helpen je de juiste keuze te maken.

Volt Mobility - Vitor
Vitor Neto

Tech magician

Als mede-eigenaar van Volt Mobility raak ik geïnspireerd door de diverse mobiliteitsoplossingen die ons bedrijf aanbiedt. Automatisering en kunstmatige intelligentie spelen een cruciale rol in de expansie van Volt Mobility, maar ik hecht tevens grote waarde aan persoonlijke aandacht. Voor mij is het van belang dat er een synergie ontstaat tussen technologische vooruitgang en een persoonlijke benadering.

In mijn vrije tijd geniet ik van sporten en breng ik graag tijd door met vrienden. Mijn constante zoektocht naar nieuwe ervaringen en uitdagingen weerspiegelt mijn overtuiging dat elke dag uniek en boeiend moet zijn 😉.

Volt Mobility - Daniel
Daniel van Oijen

Sales shark

Als mede-eigenaar van Volt Mobility is het voor mij van groot belang om ons netwerk van klanten en partners te onderhouden en verder uit te breiden. Door te investeren in sterke relaties en waardevolle oplossingen streven wij ernaar niet alleen onze klanten tevreden te stellen, maar ook gezamenlijk te groeien.

Buiten mijn betrokkenheid bij Volt Mobility vind ik het cruciaal om een evenwicht te vinden en ook fysiek actief te blijven, wat ik bereik door middel van crossfit. Daarnaast hecht ik veel waarde aan vriendschap en sociale interactie. Mijn vrije tijd breng ik dan ook graag door met vrienden, waarbij we samen genieten van leuke activiteiten.